Trouwlocatie Zaandam

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor de viering van uw trouwdag? Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is de perfecte trouwlocatie in Zaandam voor een onvergetelijke dag voor u en uw gasten! De spectaculaire buitenkant en de even zo mooie binnenkant combineren historische elementen met het comfort van nu…kortom het ideale decor voor uw trouwdag.

Trouwen in Zaandam

De bijzondere dag waarop u elkaar het ja- woord geeft, belooft onvergetelijk te worden. Het complete plaatje: met het stadhuis waar u trouwt op steenworp afstand, het feest in onze zalen, uw gasten die overnachten in prachtige hotelkamers en uw huwelijksnacht in de luxe bruidssuite geven een gevoel van pure verwennerij. Natuurlijk ook voor een jubileum of andere feestelijke bijeenkomst zijn wij de locatie die u zoekt. 

Trouwen in Zaandam

Alles naar uw wens

Inntel Hotels staat bekend om jarenlange ervaring en expertise. Vele bruidsparen zijn u inmiddels voorgegaan naar volle tevredenheid. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat alles compleet en naar persoonlijke wensen georganiseerd wordt. Op de grote dag zelf hoeft u alleen nog maar te genieten, wij zorgen voor de rest!

You’ll be surprised… en uw gasten ook.

 

Alles naar uw wens

Contact

Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken en onze unieke locatie te laten zien en beleven.

Tamara Pijnenburg en Denise Numan

Afdeling Meeting & Events

Tel: 075-6810176

Email: meetingszaandam@inntelhotels.nl

Contact