Trouwlocatie Noord Holland

Geef elkaar het ja-woord op een bijzondere trouwlocatie in Noord-Holland, gelegen op loopafstand van het stadhuis en goed bereikbaar met OV. Inntel Hotels Zaandam zit verscholen achter typische Zaanse huisjes en biedt naast een romantische overnachting een geweldige trouwlocatie. Het hotel is met haar bijzondere architectuur zelfs benoemd tot nummer 1 in de lijst met ‘hotels you won’t believe actually exists’ van CNN Travel! De historie van het Zaanse erfgoed vindt u ook terug in de strakke inrichting met vele historische elementen die zorgen voor een warme en feestelijke uitstraling. 

 

Laat u in de watten leggen en beleef een droomhuwelijk!

 

Trouw bij Inntel Hotels Zaandam

Inntel Hotels Zaandam biedt een eigenzinnige trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring kunnen we u volledig begeleiden naar de belangrijkste dag van uw leven. Of het nu gaat om een diner of het complete plaatje trouwen, dineren, feesten en overnachten in een bruidssuite, alles wordt volledig afgestemd op uw wensen, met uiteraard een goede service en heerlijk eten voor een gegarandeerd romantische dag.

 Trouw bij Inntel Hotels Zaandam

Contact

Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken en onze unieke trouwlocatie te laten zien en beleven.

Tamara Pijnenburg en Manon Bezemer.

Afdeling Meeting & Events

Tel: 075-6810176

Email: meetingszaandam@inntelhotels.nl

Contact