Luxe Overnachten in Zaanstad

Een weekend weg naar de meest iconische stad van Nederland? Zaanstad is de perfecte balans van rustgevend en bruisend. Geniet van het prachtige Zaanse landschap of breng een bezoek aan De Kat; de enige verfmolen ter wereld. Luxe overnachten bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam maakt uw bezoek aan Zaanstad compleet.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, het luxehotel in Zaanstad

Te midden van het bruisende centrum van Zaanstad ligt Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, omringd door typische Zaanse huisjes en musea. Ook de Zaanse Schans is eenvoudig te bereiken en mag niet ontbreken bij een bezoek aan de Zaanstreek. Het luxe 4 sterrenhotel ligt naast NS Station Zaandam en is niet te missen. Het hotel is namelijk het meest toonaangevende gebouw van de Zaanstreek. 

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, het luxehotel in Zaanstad

Hotel met karakter

De in het oog springende gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. De luxe kamers van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam verwijzen naar de rijke historie van de Zaanstreek; de producten van oudsher, de arbeiders van toen en de families die de streek beroemd hebben gemaakt. Een luxe overnachting in Zaanstad wordt in dit hotel wel een heel bijzondere ervaring.

Hotel met karakter

Wellness Club

Dit luxehotel biedt ook luxe faciliteiten. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam beschikt over een Wellness Club met zwembad en gym. Laat u heerlijk masseren of kom tot rust in de Finse sauna en het Turks stoombad. Na een flinke wandeling door Zaanstad is dit een fijne oppepper. 

Wellness Club

Gegarandeerd de beste prijs

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam is de plek waar historie en karakter samenkomen met comfortabele moderniteit. Wanneer u in alle luxe wilt overnachten in Zaanstad, is dit met zekerheid de plek die u niet wilt missen. Boek hier uw kamer en ontvang 10% korting. De beste prijs en het fijnste verblijf voor luxe overnachten in Zaanstad is hier gegarandeerd. 

Boek nu met 10% korting.

Gegarandeerd de beste prijs