Feestlocatie Zaandam

Achter de Zaanse huisjes van Inntel Hotels Zaandam schuilt een eigenzinnige feestlocatie, ideaal gelegen op loopafstand van OV en makkelijk bereikbaar met de auto. Het hotel is met haar bijzondere architectuur zelfs benoemd tot nummer 1 in de lijst met ‘hotels you won’t believe actually exists’ van CNN Travel! De historie van het Zaanse erfgoed vindt u ook terug in de industriële inrichting met vele historische elementen die zorgen voor een warme en feestelijke uitstraling. 

 

Of het nu gaat om een zakelijke receptie, (Nieuwjaars)borrel of een jubilea, alles wordt volledig afgestemd op uw wensen, met uiteraard een goede service en heerlijk eten voor een gegarandeerd succesvol feest.

Wij denken graag met u mee!

Inntel Hotels Zaandam weet dat er veel komt kijken bij het organiseren van een geweldig feest en daarom denken we graag met u mee. Er zijn zeven verschillende zalen af te huren tot 300 personen en de opstelling is flexibel in te delen. De mogelijkheden voor eten en drinken zijn divers. U kunt kiezen voor een walking diner, buffet of een sit-down diner. Voor de decoratie en muziek werken we samen met verschillende partners die we kunnen aanbevelen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan kamers mocht u er een overnachting voor u en uw gasten willen bijboeken. Elke gelegenheid is uniek en daarom maken wij graag een voorstel op maat!

Wij denken graag met u mee!

Contact

We maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u persoonlijk te bespreken en onze unieke feestlocatie te laten zien en beleven.

Tamara Pijnenburg en Denise Numan.

Afdeling Meeting & Events

Tel: 075-6810176

Email: meetingszaandam@inntelhotels.nl

Contact