Bruiloft Zaandam

Op zoek naar een eigenzinnige locatie voor uw bruiloft? Inntel Hotels Zaandam ligt slechts 50 meter van het stadhuis en biedt met haar echt Zaanse charme een prachtige fotogenieke locatie voor een bruiloft in Zaandam. Het hotel is met haar gevel van bijna zeventig losse Zaanse huisjes zelfs benoemd tot nummer 1 in de lijst met ‘hotels you won’t believe actually exists’ van CNN Travel! De historie van het Zaanse erfgoed vindt u ook terug in de strakke inrichting met vele historische elementen die zorgen voor een warme en feestelijke uitstraling. 

 

Samen met onze servicegerichte medewerkers maken we uw bruiloft de meest romantische dag van uw leven!

Jullie onvergetelijke bruiloft

Geef elkaar het ja-woord onder begeleiding van onze trouwambtenaar Dirk Zeelenberg, hij weet door zijn kenmerkende humor en persoonlijke voorbereiding steeds een prachtige ceremonie neer te zetten. Trouwt u in het stadhuis dan kunt u daarna bij ons het feest voortzetten. De mogelijkheden voor een bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam zijn grenzeloos. Of het nu gaat om een diner, een feest of het complete plaatje trouwen, dineren, feesten en overnachten in onze luze bruidssuite, we maken er een onvergetelijk bruidsfeest van. 

Jullie onvergetelijke bruiloft

Contact

Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw bruiloft persoonlijk te bespreken en onze unieke locatie te laten zien en beleven.

Tamara Pijnenburg en Denise Numan.

Afdeling Meeting & Events

Tel: 075-6810176

Email: meetingszaandam@inntelhotels.nl

Contact